Keeperskamp 2024

5 dagen in het teken van keepen en plezier!

Sinds 2014 organiseren wij ons jaarlijkse keeperskamp dat plaatsvindt in de herfstvakantie.

Dat betekent dus dat in 2024 het keeperskamp 10 jaar bestaat!

In 2024 vindt het kamp plaats in de herfstvakantie van maandag 28 oktober tot en met vrijdag 1 november.

In dit 5-daagse kamp staat het keepen op nummer 1 en zijn er heel veel trainingsmomenten. Deze trainingsmomenten worden ook afgewisseld met diverse activiteiten, waardoor we een compleet verzorgd kamp hebben. Ook houden wij ieder jaar rekening met extra rust en huiswerkmomenten.

Training

Er vinden gedurende het kamp meerdere keeperstrainingen plaats, voor iedereen op elk niveau!

Doordat er zoveel trainingen gegeven worden en wij meerdere trainers mee hebben, is het ook mogelijk om extra individuele aandacht te geven als je in bepaalde dingen beter wilt worden!

Activiteiten

Naast de trainingen, zijn er natuurlijk ook verschillende activiteiten. Van een keepersquiz tot een spelletjesavond, van golfsurfen tot boogschieten. Elk jaar proberen wij weer iets anders te verzinnen voor onze keepers.

Uiteraard gaan wij met de keepers naar het strand en daar worden ook verschillende activiteiten gedaan.

Fysiotherapie

In samenwerking met Fysiotherapie de Commissaris in Meppel, gaat er ieder jaar een fysiotherapeut mee. De fysio kan de keepers helpen met eventuele pijntjes en de keepers en trainers van advies voorzien.

Voeding

Ieder jaar hebben wij een kok mee, die het eten tot in de puntjes verzorgt. Voeding is tijdens een kamp belangrijk, omdat er veel getraind wordt en er veel activiteiten gedaan worden.

Boerderij

Ieder jaar verblijven wij op Kampeerboerderij De Elzenhoeve in Buren. Een kampeerboerderij vlak bij het voetbalveld, waar alle voorzieningen aanwezig zijn.

Huiswerk- en rustmomenten

Wij vinden het belangrijk dat onze keepers de gelegenheid krijgen om met huiswerk bezig te gaan. Veel keepers gaan naar de middelbare school en hebben huiswerk meegekregen om te maken in de vakantie.

We hebben in de week verschillende huiswerk- en rustmomenten, waarin het op de boerderij rustig en stil moet zijn, zodat iedereen die het wil, zich bezig kan houden met huiswerk en ook zijn/haar rust kan pakken.

Wil jij mee op het keeperskamp 2024 en bij het 10-jarig jubileum aanwezig zijn?

Meld je dan nu aan voor de voorinschrijving van ons geweldige keeperskamp! In februari zal de inschrijving definitief worden.

De kosten voor het kamp in 2024 zullen liggen tussen de €335,- en €350,- per persoon voor een all-inclusive kamp.*

Het is mogelijk om in termijnen te betalen. Dat kan worden aangegeven op het aanmeldingsformulier.

Voor vragen kan er ook altijd gemaild worden naar info@keepersschoolnoord.nl.

*De geschatte prijs is onder voorbehoud van inflatie