KeepersSchool Noord

Opgericht in 2009

KeepersSchool Noord is in 2009 opgericht door Jacco de Laat uit Meppel. Helemaal idolaat van het voetbal en in het bijzonder het ‘keepersvak’, is hij op betrekkelijk jonge leeftijd gediplomeerd keeperstrainer geworden. In die hoedanigheid heeft hij al vele jaren heel veel ervaring opgedaan en gedeeld, onder andere bij de KNVB.
Hij heeft KSN opgericht om deze ervaringen te delen onder het motto:

“Omdat jij nummer 1 bent!”.

In 2017 is de keepersschool overgenomen door Bob Fijnheer, tevens helemaal gek van het keepersvak en over keeperstechniek hoef je maar één ding te vragen, je krijgt altijd een uitgebreid antwoord.

Anno 2021 staan we voor een verandering in de keepersschool. KeepersSchool Noord zal overgaan in Stichting KeepersSchool Noord. De keepersschool zal worden bestuurd door een aantal oudgedienden samen met jongelui die opgeleid worden. Deze jongeren zijn al vanaf het begin betrokken bij de keepersschool, ofwel als keeper, ofwel als trainer, of ze zijn als keeper gestart en trainer geworden. Dit past binnen de idealen van onze keepersschool, waarbinnen wij keepers, keeperstrainers en meer opleiden om aan een zo hoog mogelijke kwaliteitsnorm te doen.

Doel

De stichting heeft als doel het opleiden en trainen van voetbalkeepers en keeperstrainers, het bieden van faciliteiten en scholing alsmede de advisering en samenwerking met voetbalclubs om voetbalkeepers en trainers op het hoogst mogelijke niveau te brengen, binnen hun eigen ontwikkelmogelijkheden.

De trainers van Stichting KeepersSchool Noord zullen zich maximaal inspannen om dit met elke keeper te bereiken.

Stichting KeepersSchool Noord streeft naar een zo hoog mogelijke kwaliteitsnorm. Niet alleen doormiddel van opleiding en training, ook in aspecten rondom het voetbalveld en daarom hebben al onze trainers bijvoorbeeld ook een VOG (verklaring omtrent gedrag).

Kernwaarden:

Vertrouwen
Het belangrijkste om te krijgen als keeper is: vertrouwen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk dat is en zetten vertrouwen op de eerste plaats bij KSN.

Zonder vertrouwen is er geen goede basis om de keeper te verbeteren.

Plezier
Plezier staat voorop bij de training van KSN! Onze aanpak is mensgericht en persoonlijk. Deelnemers krijgen verbetertips, maar uiteraard ook veel complimenten.

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk de deelnemers te stimuleren en ze actief betrokken te maken bij hun eigen leerproces!

Leren
Elke deelnemer moet zo veel mogelijk leren. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld. Een aantal waarden vinden we belangrijk bij het leren: luisteren; horen; discipline; focus; persoonlijk; mentaliteit.

Innovatie
KSN is altijd bezig om de kwaliteit van de opleiding op een nog hoger niveau te krijgen. We kijken naar de nieuwste ontwikkelingen op trainingsgebied en in het materiaal, maar schakelen ook de fysiotherapeuten in voor het ontwikkelen van onze trainingen.

Stichtingsinformatie

Keepersschool Noord