Keeperskamp 2022

5 dagen in het teken van keepen en plezier!

Sinds 2015 organiseren wij in de herfstvakantie ons jaarlijkse Keeperskamp op Ameland. Binnen onze KeepersSchool is dit een echt begrip geworden.

In dit 5-daagse kamp staat het keepen op nummer 1 en zijn er heel veel trainingsmomenten. Deze trainingsmomenten worden ook afgewisseld met diverse activiteiten, waardoor we een compleet verzorgd kamp hebben. Ook houden wij ieder jaar rekening met extra rust en huiswerkmomenten.

Wij hebben dit jaar plaats voor maximaal 20 keepers (van 11 jaar en ouder). Gezien het aantal voorinschrijvingen een aanvragen is het verstandig om vroegtijdig je aan te melden voor het keeperskamp, want ook dit jaar geldt weer: VOL = VOL (max. 20 deelnemers).

De kosten voor dit jaar hebben we, gezien de huidige prijsstijgingen, vastgesteld tussen de €325,- en €340,- per persoon voor een all-inclusive kamp waarbij rekening gehouden wordt met extra energieverbruik, extra rust en er worden huiswerk momenten ingepland.

De factuur voor het kamp zal bij inschrijving verstuurd worden en dient uiterlijk twee weken voor aanvang betaald te zijn. Er bestaat de mogelijkheid om in 3 termijnen te betalen (u kunt dit aangeven op inschrijfformulier).

Dus schrijf je nu in en wees verzekerd van een plaats bij ons geweldige Keeperskamp

Voor vragen kan er ook altijd gemaild worden naar info@keepersschoolnoord.nl.