Inschrijving Keeperskamp 2023 open!

5 dagen in het teken van keepen en plezier!

 

Om de opening van de inschrijving te vieren hebben wij een openingsactie! Schrijf je nu in en krijg €20,- korting op het keeperskamp!* 

 

Sinds 2015 organiseren wij in de herfstvakantie ons jaarlijkse Keeperskamp op Ameland. Binnen onze KeepersSchool is dit een echt begrip geworden.

Dit jaar vindt het keeperskamp plaats van 23 tot en met 27 oktober 2023.

In dit 5-daagse kamp staat het keepen op nummer 1 en zijn er heel veel trainingsmomenten. Deze trainingsmomenten worden ook afgewisseld met diverse activiteiten, waardoor we een compleet verzorgd kamp hebben. Ook houden wij ieder jaar rekening met extra rust en huiswerkmomenten.

Wij hebben dit jaar plaats voor maximaal 20 keepers (van 11 jaar en ouder). Gezien het aantal voorinschrijvingen een aanvragen is het verstandig om vroegtijdig je aan te melden voor het keeperskamp, want ook dit jaar geldt weer: VOL = VOL (max. 20 deelnemers).

De kosten voor dit jaar hebben we, gezien de huidige prijsstijgingen, geschat tussen de €335,- en €350,- per persoon voor een all-inclusive kamp waarbij rekening gehouden wordt met extra energieverbruik, extra rust en er worden huiswerk momenten ingepland. De geschatte prijs is onder voorbehoud van inflatie.

De factuur voor het kamp zal, als je kiest voor 1 termijn, in augustus verstuurd worden en dient uiterlijk twee weken voor aanvang van het keeperskamp betaald te zijn. Er bestaat ook de mogelijkheid om de factuur in maandelijkse termijnen te betalen tot en met september, geldend vanaf het moment van inschrijving. Dit kan worden aangegeven op het inschrijvingsformulier.

Dus schrijf je nu in en wees verzekerd van een plaats bij ons geweldige Keeperskamp!

Voor vragen kan er ook altijd gemaild worden naar info@keepersschoolnoord.nl.

 

*Deze actie is geldig tot en met 31 maart 2023.